Två recensioner i de allra sista numren av tidskriften Respons

Tråkigt nog blir det senaste numret av recensionstidskriften Respons också det sista. Det gick tydligen inte runt ekonomiskt, mycket tråkigt. Jag hade dock turen att få recensioner i de två sista numren.

I det allra senaste recenserar teknikhistorikern Nina Wormbs min bok om klimatetik (Ditt ansvar för klimatet), och i somras recenserade Markus Furendal som är forskare i politisk filosofi min bok om ojämlikhet (Vad är fel med ojämlikhet?).

Det var rätt passande att just dessa böcker recenserades tätt inpå varandra, från början var det nämligen ett och samma manus, men det höll inte riktigt ihop så jag fick bryta isär dem och göra två böcker av det. Lite som en del ett och en del två, men ändå inte eftersom de nu är helt fristående.

Recensionen av klimatboken:
http://tidskriftenrespons.se/recension/vi-maste-tala-om-individens-ansvar-i-klimatomstallningen/

Recensionen av jämlikhetsboken:
http://tidskriftenrespons.se/recension/vill-lyfta-fram-blinda-flackar-i-libertarianers-synsatt/

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s